Twee dieven op heterdaad betrapt op parking Sunparks De Haan

JVK
De politie heeft op de parking van Sunparks De Haan twee dieven op heterdaad betrapt terwijl die aan het inbreken waren in geparkeerde auto's. De buit betrof onder andere een laptop en gps'en, meldt Radio 2 West-Vlaanderen.

De dieven zijn twee tieners van 17 en 18 jaar uit Luik die in het vakantiepark verbleven. Ze werden opgepakt en bekenden aan de politie dat zij de spullen hadden gestolen uit auto's die niet op slot waren. De meeste gestolen goederen zijn intussen weer bij de eigenaars. De politie roept in de nasleep van de feiten bestuurders op om altijd de deuren van geparkeerde auto's op slot te doen, en zeker geen waardevolle spullen achter te laten.

De meerderjarige jongen verschijnt binnenkort voor de rechter. De 17-jarige tiener zat al in een instelling en is daar nu opnieuw naartoe gestuurd. 
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Emi De graeve

  En ... ? Waarschijnlijk worden ze verder gepamperd... slechte jeugd. Altijd een sentimentele snaar. Leer die gasten werken maar dat doen ze ook in instellingen niet.

 • Jan Verstrepen

  Verloren moeite, stelen is de job van de toekomst.

 • sven raets

  Geen instelling direkt 2 jaar bak, zullen weer vluchtelingen zijn die goedkoop op vakantie kunnen via ocmw zeker ?

 • andré joye

  gans de vakantie doen werken onder toezicht!

 • Ludo Hermans

  Justitie, hebben jullie al op de knop gedrukt? Niet straffen!! Hebben jullie er ooit er één gehad om wel te straffen, en wie dan wel?