Twee dagen na zijn aanzoek zegt Ynske 'ja' tegen Ludwig

Florian Van Eenoo photonews
Ynske De Baets (36) zei zaterdag voor de tweede keer overtuigd ja op de huwelijksvraag van haar man Ludwig Verschraegen. Pas donderdag vroeg hij haar op het werk in Gent of ze met hem nog eens wou trouwen. In stijl ditmaal.

 Acht jaar geleden huwden het koppel uit Lochristi reeds voor de wet en zonder bijpassend feest. En dus regelde Ludwig de jongste maanden een compleet huwelijksfeest voor 250 vrienden en familieleden in hun tuin. Achter haar rug zorgde hij voor een passend kleed, regelde DJ en fotograaf, catering en tuinaankleding en een compleet kinderdorp met springkastelen. En niemand die zijn mond voorbij praatte. 

Samen met de kinderen Yuna (9), Mia Louz (6) en Mander (4) schreed het koppel naar de trouwzetel in de tuin om hun geloften te hernieuwen. “Helemaal zoals ik het gedroomd heb en zoals we het in gedachten hadden. Zelfs het kleed koos hij perfect uit”, aldus Ynske. “Maar ik zou het nooit meer helemaal alleen willen doen want ik heb je gemist bij de voorbereidingen”, reageerde Ludwig na de ceremonie.   

Dujardin Jeffrey
Didier Verbaere
Florian Van Eenoo photonews
Didier Verbaere
Florian Van Eenoo photonews
Florian Van Eenoo photonews
Florian Van Eenoo photonews9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • nancy nan

  Hans Hoppe denk dat jij het verkeerd verstaat.Hij vroeg haar ten huwelijk en 2 dagen later is het huwelijk al voltrokken.Ze heeft geen 2 dagen moeten nadenken voor ze ja zij.

 • Hans Hoppe

  Als men al zo lang bij elkaar is, en men moet dan nog twee dagen nadenken ? Ik zou zwaar geaffronteerd zijn en mijn verzoek onmiddellijk intrekken. Of ik bij zo iemand zou blijven, weet ik niet. Wel dat het op zijn minst enkele weken zonder klank en met vreselijk slecht beeld zou worden.

 • MARIA STEVENS

  Proficiat dit is ware liefde.

 • DIRK VAN DESSEL

  Een dikke proficiat aan dit schoon koppel en hun bengels.

 • huib matthijssen

  Lief.