Twee bestuurders racen met 120 km/u door bebouwde kom in Beringen

.
Photo News .
De lokale politie van de zone Beringen-Ham-Tessenderlo heeft vorige week zes snelheidsduivels uit het verkeer gehaald tijdens een bijzondere nachtelijke actie tegen laagvliegers. De resultaten zijn vandaag bekendgemaakt. In totaal zijn vijf rijbewijzen onmiddellijk ingetrokken. Op de Koolmijnlaan haalden twee bestuurders, in de bebouwde kom, een snelheid tot 120 kilometer per uur. Op de Kasteletsingel werden vier personen betrapt aan 150 kilometer per uur, terwijl de maximumsnelheid daar 90 kilometer per uur bedraagt.

De nachtelijke actie vond gedurende twee dagen plaats, en in die tijd controleerde de politie 2.388 voertuigen. Daarvan reden er 202 te snel. Zij mogen allemaal een boete verwachten.
De Paalsesteenweg bleek de plek bij uitstek voor hardrijders: daar reed een kwart van de bestuurders te snel. 

De politie schreef ook nog enkele boetes uit voor onaangepast rijgedrag, het niet dragen van de veiligheidsgordel, het rijden onder invloed van alcohol en drugs en het negeren van een rijverbod.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dirk DE Bakker

    En nu nog een gepaste straf, eerst wagen afpakken voorgoed en verkopen voor de marktprijs, daarna een boete van enkele duizenden euro's en natuurlijk het opnieuw halen van hun rijbewijs en daar bovenop nog enkele jaren ontzegging van het sturen van eender wat dat wielen heeft simpel he.