Twee auto's in brand gestoken in Moeskroen

Illustratiebeeld.
Photonews Illustratiebeeld.
Twee voertuigen zijn de voorbije nacht in brand gestoken in Moeskroen. De twee auto's zijn volledig vernield, zo is van de brandweer vernomen.

De brandweer werd gisteren omstreeks 23.40 uur opgeroepen voor een voertuigbrand op een parking in de rue des Horticulteurs in Moeskroen. Bij aankomst van de brandweer stonden twee wagens in brand. De snelle tussenkomst kon niet verhinderen dat de wagens vernield raakten. Er was geen andere schade, maar er bestaat geen twijfel over het misdadig opzet. 

Ook op nieuwjaarsnacht

De politie van Moeskroen heeft een onderzoek geopend. Tijdens de nieuwjaarsnacht werden in de stad drie wagens in brand gestoken.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Nico Vanden Buys

  Ge moet niet vragen van waar ze komen. En dat er nog mensen zijn die die gasten steunen. Wij zullen er niet meer zijn maar onze kleinkinderen zullen nog afzien.

 • jos beverke

  In Frankrijk waren het met tientallen.Als het in Frankrijk regent druppelt het in Belgie...

 • Karel Mec

  Ze zijn toch zo braaf!

 • cor vermonden

  Het valt op dat het de laatste jaren overal meer aan het gebeuren is sinds de nieuw aangelande meer verspreid worden in het land, of zou het toch verveling zijn omdat ze niets willen doen omdat ze de taal niet willen leren en toch alles toegestopt krijgen via allerlei instanties.

 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  "Jongeren"(sic) in actie zeker ?