Twee Antwerpsupporters opgepakt voor voetzoeker

De voetzoeker die een knal bereikte tot wellicht 170 decibel zorgde voor paniek op Tribune 2 van Antwerp.
photo_news De voetzoeker die een knal bereikte tot wellicht 170 decibel zorgde voor paniek op Tribune 2 van Antwerp.
De Antwerpse politie heeft twee verdachten opgepakt voor de voetzoeker die op 12 mei net voor de match Antwerp-STVV op de Bosuil ontplofte. Vijftien supporters hadden doktersverzorging nodig. De dag nadien boden zich nog verschillende supporters in het ziekenhuis aan omdat zij last hadden van oorsuizingen.

De twee verdachten, een man van 24 uit Wijnegem en een man van 28 uit Deurne, werden geïdentificeerd aan de hand van camerabeelden in het stadion. Beide verdachten ontkenden hun betrokkenheid bij het incident, ook na confrontatie met de camerabeelden.

Het Antwerpse parket moet nu beslissen of er voldoende aanwijzingen tegen de twee verdachten zijn om hen voor de rechtbank te vervolgen. 

LEES OOK:  Helmut Lotti: "Die voetzoeker had einde van mijn carrière kunnen zijn"
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Fijne supporters bij antwerp ! Altijd geweest een van de slechtes uit België sinds jaren ! De goeie moeten het bekopen voor die slechte eh ! Voetzoeker zegt genoeg eh .....

 • jacobus Defilippis

  Wat zin heeft dit allemaal zullen weer vrij uitgaan bij gebrek aan bewijzen en ziekenkas(dus wij)zullen het gelach weer betalen

 • Ivan Gabriels

  Veel strengere regels in voetbalstadions.Als ik op straat iets doe,wat niet mag,heb ik zo en gasboete aan men been.In stadions kan allles,tot er weer iets vreseleks moet gebeuren,wand ze hebben noch altijd niet geleed uit het verleden.(Heizelstadion)

 • RENE LENAERTS

  Supporters? Crapuul is een betere omschrijving.

 • Cooks Roy

  De mantel der liefde wordt bij het gerecht al uitgespreid.