TUI fly breidt uit en zoekt 250 nieuwe medewerkers

TUI fly
Luchtvaartmaatschappij TUI fly breidt het komende zomerseizoen het aantal bestemmingen en vluchtfrequenties stevig uit, en wil daarom bijna 250 extra mensen aanwerven. Dat heeft TUI fly vandaag bekendgemaakt.

Het gaat om 160 airhostessen en stewards, 64 piloten en 23 ingenieurs. In 2017 kwamen er ook al 330 medewerkers bij. Met het nieuwe personeel zal de luchtvaartmaatschappij, die in 2004 startte, zowat 1.400 mensen tewerkstellen. De vloot wordt met 5 nieuwe toestellen uitgebreid tot 33 eigen vliegtuigen.

TUI fly kondigde eerder aan zijn netwerk dit jaar met 15 nieuwe lijnen uit te breiden. Vijf nieuwe lijnen vertrekken uit Brussels Airport en tien uit de regionale luchthavens. Dit voorjaar voegt TUI fly vier 737-MAX toestellen, het nieuwste vliegtuigtype van de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing, en een tweede Dreamliner aan zijn vloot toe, waarmee de luchtvaartmaatschappij naar eigen zeggen over de jongste Belgische vloot beschikt.

Meer info over de vacatures vind je hier.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.