Trump brengt Melania opnieuw mee naar 'hellhole' Brussel

Photo News
Het 'hellhole' Brussel moet het echtpaar Trump dan toch goed bevallen zijn bij hun bezoek vorig jaar. Naar aanleiding van de NAVO-top van 11 juli brengt de Amerikaanse president zijn Melania mee. 

Zowat alle regeringsleiders of staatshoofden van het militaire bondgenootschap verzamelen op 11 en 12 juli in het nieuwe NAVO-hoofdkwartier in Haren voor hun jaarlijkse topontmoeting. Net als vorig jaar wordt het uitkijken naar de toespraak van Donald Trump, die het niet alleen gehad heeft met landen die te weinig investeren in defensie, maar ook weer steeds luider laat uitschijnen dat hij het bondgenootschap achterhaald vindt. 

In het lichtere genre luidt een interessante vraag wie hij meebrengt. Al een tijdje wordt er in de VS gespeculeerd over een flink haar in de boter ten huize Trump. Maar zie, Melania komt dus mee naar Brussel, bevestigen bronnen aan Het Laatste Nieuws. De Trumps landen al op dinsdagavond 10 juli op Melsbroek en blijven tot donderdag 12 juli. 

Ook Brigitte Macron (Frankrijk) en de vrouw van Turks president Erdogan zullen van de partij zijn. Op woensdag en donderdag plannen de partners van de regeringsleiders twee culturele uitstappen in Waals- en Vlaams-Brabant onder leiding van de vrouw van NAVO-baas Stoltenberg en de vriendin van premier Michel. De locaties worden om veiligheidsredenen geheim gehouden.  
68 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ronny verachtert

  en wij maar betalen voor die trump die weer leugens komt vertellen in Belgie

 • Pieter Paulus

  Eric ga eens naar d sites van Genk tis daar erger

 • annie dupont

  alex, onze medicijnen zijn goedkoop ? nog nooit in amerika geweest . geen verzekering, geen geld voor medicatie . zo erg is het daar . ga eerst wat feiten na vooraleer domme dingen te posten . vrije markt ? geldgewin voor de aandeelhouders. aids medicatie aan 650 $ per pil door de ganse voorraad op te kopen en dan pil per pil te verkopen ... dat is de vrije markt van trump

 • Pieter Paulus

  Nog nooit in de sites van Genk geweest al 25 j no gozones maar de cvp heeft een persstop al 49 j

 • Bernaerts Diane

  En dus moeten we weer voor de beveiliging van 2 hotels betalen omdat Melania niet in hetzelfde hotel als haar vent wil slapen, zoals de vorige keer?