Trucker verlamd in gezicht na steekpartij door illegalen in Blankenberge

.
Mathias Mariën .
De politie van Blankenberge is een onderzoek gestart naar een steekpartij langs de A. Ruzettelaan. Twee Poolse arbeiders merkten woensdagnacht op hoe drie, vermoedelijke, illegalen het zeil van hun vrachtwagen probeerden te openen. Het drietal vluchtte in eerste instantie weg, maar begon meteen daarna de arbeiders te bekogelen met stenen. Vlak daarna kregen de Polen verschillende messteken in het gezicht en hun lichaam. Ze werden beiden overgebracht naar het ziekenhuis. Een van de twee is er bijzonder ernstig aan toe. Hij is voor de helft verlamd in zijn gezicht en wacht een hele lange revalidatie. 

Het zware incident gebeurde woensdagnacht omstreeks 4 uur ter hoogte van Camping Dallas. Volgens de eerste vaststellingen van de politie gaat het vermoedelijk om illegalen die zich toegang tot de oplegger wilden verschaffen. In eerste instantie hielden ze zich, toen ze betrapt werden door de arbeiders, gedeisd. Toen de Polen hun weg richting Blankenberge verder zetten, liep het dus fout. Toen de truckers zich wilden verdedigen tegen de bekogeling met stenen, haalden de illegalen hun mes boven. 

De verwondingen waren zwaar. Het drietal kon vluchten en is nog steeds spoorloos. Eén van de truckers mocht ondertussen het ziekenhuis verlaten. De andere moet nog blijven voor verzorging. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
.
Mathias Mariën .177 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Willy Michiels

  Misdaad verminderd ! Het zal dan alleen in de straat van B D Wever zijn.

 • guido vermeyen

  Jambers toonde niet al teveel aandacht aan dat incident....

 • johan vankeirs

  Hoelang moeten onze burgers dit nog verdragen? Wanneer gaan onze politiekers eens doen wat ze gezworen hebben en hun bevolking beschermen?Of wachtten ze een zwarte zondag af met de verkiezingen?

 • Denis Stock

  Jammer dat een overheid in deze niet in gebreke kan gesteld worden wegens schuldig verzuim.

 • Engelbert Strauss

  @Ronny Ooyen , dat uw reacties vol onzin en onwaarheden zitten is algemeen bekend . Dat jij steeds meer en meer op een laag bij de grond manier gaat reageren , zegt ook genoeg van jou karakter en denkwereld .