Trucker gewond na kopstaartaanrijding op E313

Marc De Roeck
Twee vrachtwagens raakten deze namiddag betrokken bij een kopstaartaanrijding op de E313 richting Antwerpen. Ter hoogte van Ranst, net voorbij het knooppunt tussen de E313 en de E34, had een trucker een file wellicht te laat opgemerkt en kon hij een aanrijding niet meer voorkomen. 

Zijn bestuurderscabine raakte zwaar beschadigd, maar de vrachtwagenchauffeur raakte slechts lichtgewond. Om het gevaarte te takelen moesten de hulpdiensten drie van de vier rijstroken naar Antwerpen langer dan een uur versperren. 

Intussen is de weg opnieuw vrijgemaakt.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • JAN krommentak

  en de minister moet hier niet over nadenken hij lost dit op met een app ? ook in Loenhout weer kop staart maar men sprak dat dit al 2 weken geleden was vreemd dat ik maandagmorgen een file zag staan aan de overkant toen ik naar Breda reed de autoweg was volledig afgesloten want het was duidelijk dat er slachtoffers gevallen waren want de cabine was volledig weg !! begint men hier nu ook al over te liegen ??

 • Ronald Van Roy

  Cruise control afschaffen ! Laatst nog trucker met voeten op dashbord zien rijden. Meestal dan nog ssm er bij.

 • Guy Cosyns

  Rijden veel te snel de vrachtwagens!!! Kruip er dan niet voor als hij afstand probeerd te houden.Daarbij,ze zijn afgesteld op maximum 90 km/hr.En diegene die ons moordenaars vind mag dat eens in mijn gezicht komen zeggen,bende idioten met hun kriebeldoos in blik.

 • Juri Deschuymere

  @ Didier. Ik ben ook trucker. Rij elke naar spanje, en idd.... er word door trucks veeeeeeel te dicht op elkaar gereden. Daar zou meer controle moeten op gebeuren. En ja... ik ga ook soms in de fout. Maar als mijn beste collega's, eens de gsm, laptop, tv of voeten van het dashbord afzetten.... zou dat al heeeeeel wat schelen.

 • Eric Vanovermeire

  Neen toch..