Trucker dood aangetroffen in cabine: "Doek dat bedrijf op"

Google streetview
Gisterenochtend werd het lichaam van een Poolse trucker teruggevonden in Wingene, de man stierf door een CO-vergiftiging. Op het terrein van transportfirma Krismar werd de man dood aangetroffen in de cabine van zijn vrachtwagen.  

De man gebruikte een gasvuur om maaltijden op te warmen in zijn cabine, dat vuurtje bleef de hele nacht branden. 

Het is niet de eerste keer dat er bij de transportfirma een chauffeur het leven laat. In 2012 overleden twee Polen bij een brand in een loods. 

Provincieraadslid en schepen in Tielt, Simon Bekaert, reageert hard op Twitter: "Opdoeken die handel". 
19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • theo Van den Bossche

  sorry voor deze trucker maar is wel zijn eigen schuld hij kon zijn eten buiten opwarmen en voor de verwarming van zijn cabine de nacht verwarming gebruiken maar bij die mensen zie dat nog vaak dat ze koken in hun truck maar ja iedere dag gaan eten kost ook veel geld het is en blijft een slecht beroep dat onder betaald blijft en zeker in de ex oost blok landen

 • Eddy Wauters

  Mensonterend hoe een lid van de SP.A de jammerlijke dood van een Poolse trucker, die correct werd behandeld en betaald, te baat neemt om in de aanloop naar de nakende verkiezingen in de media te komen.

 • Frederik Nachtegaele

  Straffe uitspraak van simon bekaert! Het is precies alsof de zaakvoerder een moordenaar is, wat heeft die daarmee te maken? En waarom deze handel sluiten? Hoelang moet je daarover nagedacht hebben!!! Sluit dan eveneens alle fabrieken van vrachtwagens omdat ze slaapcabines maken.

 • Gerard Braeckmans

  Indien de firma hier zelf niets mee te maken heeft zou het geeenteraadslid een schop onder zijn kont moeten krijgen en op de straatstenen gegooid worden.

 • Ludo Wouters

  Dat die chauffeurs ook eens wat geld besteden voor eet- en slaapcomfort. Ze willen veel verdienen maar niets uitgeven.