Truckchauffeur gekneld na ongeval op expresweg richting kust

De truck kwam dwars op de weg tot stilstand.
Wouter Spillebeen De truck kwam dwars op de weg tot stilstand.
De expresweg N49 richting kust is sinds 19.45 uur ter hoogte van Oosteeklo afgesloten na een verkeersongeval. Daarbij raakte een chauffeur gewond.

Door een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens kwam een vrachtwagen tegen de middenberm terecht. Die kwam dwars op de weg tot stilstand, waardoor de volledige baan versperd is. De chauffeur zat even gekneld in zijn cabine en werd bevrijd door de brandweer en naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig zijn verwondingen zijn, maar hij zou niet in levensgevaar verkeren.

Het verkeer werd tijdelijk omgeleid via een parallelweg, maar een aantal auto's en vrachtwagens staan voor het ongeval nog stil op de weg. Ondertussen is de rijbaan weer vrij.

De chauffeur werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Wouter Spillebeen De chauffeur werd overgebracht naar het ziekenhuis.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.