Treinbegeleidster overvallen in station van Quiévrain

Photo News
Een treinbegeleidster is vanochtend rond 07.45u overvallen in het station van Quiévrain, in de provincie Henegouwen. 

De dader bedreigde haar met een wapen en beroofde haar van het geld dat ze bij zich had. Dat meldt het parket van Bergen.

De treinbestuurder trachtte zijn collega nog te hulp te komen. De gemaskerde dader sloeg daarop met de fiets op de vlucht in de richting van Hensies.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • johan vankeirs

  Het komt hier van kwaad naar erger.Ge kunt zelfs niet meer veilig naar uw werk gaan.Het word hoog tijd dat politiekers met haar op hun tanden verkozen worden.Idem voor justitie.Enkel onze politiediensten en eventueel het leger "proberen"het nog een beetje veilig te houden.Maar ze krijgen ook stank voor dank door het tekortschieten van het beleid.Dweilen met de kraan open!

 • Johan Van Bastelaer

  Waarschijnlijk een hardwerkende Belg die zijn belastingen niet meer kon betalen ...

 • johan arits

  Nog effe en dit is geen nieuws meer maal een alledaagse gebeurtenis waar we beter aan wennen .Deze zaken bekom je met straffeloosheid en gepamper door de overheid.

 • Louis Heyens

  aan de criticasters ... na de "persoonsongevallen" (zelfdodingen) die machinisten en treinbegeleiders vaak genoeg moeten vaststellen en melden, de spoorlopers en auto's die tussen gesloten slagbomen oversteken nu dit weer. Nog altijd goesting om bij de NMBS te beginnen? Het is er toch zo'n luxeleventje nietwaar.

 • Erik Moens

  Maar owee wanneer de trein vijf minuten vertraging heeft...