Treinbegeleidster overvallen in station van Quiévrain

Photo News
Een treinbegeleidster is vanochtend rond 07.45u overvallen in het station van Quiévrain, in de provincie Henegouwen. 

De dader bedreigde haar met een wapen en beroofde haar van het geld dat ze bij zich had. Dat meldt het parket van Bergen.

De treinbestuurder trachtte zijn collega nog te hulp te komen. De gemaskerde dader sloeg daarop met de fiets op de vlucht in de richting van Hensies.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johan vankeirs

  Het komt hier van kwaad naar erger.Ge kunt zelfs niet meer veilig naar uw werk gaan.Het word hoog tijd dat politiekers met haar op hun tanden verkozen worden.Idem voor justitie.Enkel onze politiediensten en eventueel het leger "proberen"het nog een beetje veilig te houden.Maar ze krijgen ook stank voor dank door het tekortschieten van het beleid.Dweilen met de kraan open!

 • johan arits

  Nog effe en dit is geen nieuws meer maal een alledaagse gebeurtenis waar we beter aan wennen .Deze zaken bekom je met straffeloosheid en gepamper door de overheid.

 • Louis Heyens

  aan de criticasters ... na de "persoonsongevallen" (zelfdodingen) die machinisten en treinbegeleiders vaak genoeg moeten vaststellen en melden, de spoorlopers en auto's die tussen gesloten slagbomen oversteken nu dit weer. Nog altijd goesting om bij de NMBS te beginnen? Het is er toch zo'n luxeleventje nietwaar.

 • Erik Moens

  Maar owee wanneer de trein vijf minuten vertraging heeft...

 • Jan Van Rompaey

  Wanneer komt er een zware reactie van justitie? Nooit? Pak de volgend keer maar de malafide rechter eens aan. Wedden dat er dan zal ingegrepen worden. Nu gaat het maar over het plebs.