Trampolinepark Jump XL opent in Brussel

Baert Marc
Morgen opent in Laken het eerste Brusselse trampolinepark Jump XL. In zes verschillende zones en 1.500 vierkante meter kunnen bezoekers zich uitleven op allerhande trampolines en andere installaties. 

“Zo is er onder andere een stuntzone, een kinderzone, een airbagzone, een gymnastiekzone, een fitnesszone en een klimmuur. De bedoeling is dat iedereen er zijn gading vindt. De minimumleeftijd is 7 jaar maar op speciale momenten zijn ook jongere kinderen welkom. We zorgen er trouwens voor dat de maximumcapaciteit van 60 personen nooit overschreden wordt. Dan heeft iedereen de ruimte om zich uit te leven. Ook zullen er altijd 1 of 2 personen aanwezig zijn die een oogje in het zeil te houden. Ook krijgen de aanwezigen bij hun aankomst enkele instructies mee”, aldus uitbaatster Chantal Losavio. 

Een uurtje ravotten op de trampolines kost tussen de 10 en de 12 euro. Voor meer info en openingsuren: www.jump-xl.com. Reserveren is aangeraden.

Baert Marc1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Remi Kastaar

    Of na Antwerpen opent nu ook Brussel een Zoo.