Exclusief voor abonnees

Tournée Minérale: 't is van te moeten (ook voor de horeca)

Restaurant O Geros te Genk doet mee met Tournée Minérale : Vallina maakt van bloedappelsienen een lekker alcoholvrij drankje : de ''Blood Moon''.
Karolien Coenen Restaurant O Geros te Genk doet mee met Tournée Minérale : Vallina maakt van bloedappelsienen een lekker alcoholvrij drankje : de ''Blood Moon''.
Van fruitpurees tot gefermenteerde ananas en een thee-arrangement: om van de tweede editie van Tournée Minérale ook voor horecazaken een succes te maken, viert de creativiteit achter de toog hoogtij. Volgens uitbaters en experts is dat "van te moeten", vooral om de financiële kater van vorig jaar aan het einde van deze maand tot een minimum te beperken.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • José Thijs

  Ik drink al niet veel, dus moet ik ook niet mee doen.

 • Danny Pannekoecke

  de moderne mens is toch echt een verwent nest ! Amaai...Doe aub normaal. Is al erg genoeg.....

 • Seb Liv

  Ik zou zeggen tournee general en zuipen maar

 • Nancy De Mol

  Maar hun prijzen zijn exact hetzelfde als een cocktail met alcohol !!! Daarom doen ze nu graag mee, niet om mensen of de actie te steunen, maar hun poretefeulle te spijzen.

 • raf stevens

  Ik geloof niet in zulke kunstmatige acties : ofwel drink je alcohol met mate, ofwel drink je niet. Punt uit. Wat is eigenlijk de bedoeling van die actie ? Schuldgevoelens opwekken en de horeca nog eens geld afnemen op de koop toe.

Video