Ga naar de mobiele website
^ Top

Tom Meeuws: "Ik ben kwaad op mezelf"

"Ik heb spijt en ik ben kwaad op mezelf". Dat zegt de Antwerpse sp.a-voorzitter Tom Meeuws aan VTM Nieuws na de vastgoedrel rond Land Invest Group.

Meeuws had vorige week zwaar uitgehaald naar de nauwe banden van Antwerps burgemeester Bart De Wever en het stadsbestuur met bouwpromotoren en vastgoedmakelaars. Burgemeester Bart De Wever en verschillende schepenen waren uitgenodigd op een verjaardagsfeest van één van de aandeelhouders van Land Invest Group in het Antwerpse sterrenrestaurant het fornuis. Toen beelden van die ontmoeting werden gepubliceerd door de nieuwswebsite Apache.be, reageerde Meeuws. Achteraf bleek dat hij als consultant zelf nauwe contacten onderhield en zelfs gaan eten was met een bouwpromotor in hetzelfde restaurant als het stadsbestuur. 

Dat kwam Meeuws op een uitbrander van Groen-kopstuk Wouter Van Besien te staan. Na een gesprek werden de plooien gladgestreken. Of de zaak de plaats van Tom Meeuws op de lijst Samen hypothekeert, is nog niet duidelijk. Sp.a-voorzitter John Crombez zei daarover: "Je moet vertrouwen hebben in elkaar".

Tom Meeuws.
BELGA Tom Meeuws.105 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Erwin De Meyer

  Nu komen de spijtbetuigingen. Wat een acteur , komediant .

 • Knaeps Daniel

  Moet niet kwaad zijn, schamen zou beter zijn.

 • Yvo Verherstraeten

  Hoop dat rood en groen nooit de macht nemen. Liever de twee rechtse partijen zij denken tenminste nog aan de toekomst van onze kinderen.

 • bert paulussen

  Troost je, Tom. Als je hierdoor de gemeenteraadsverkiezingen zou verliezen, dan heb je de Antwerpenaar hiermee een grote dienst bewezen!

 • Tom Faes

  Goochel het filmke " verborgen camera 't fornuis" eens mannen. Daar zie je pas de echte hypocrieten . Maar als nva papegaaien zie en hoor je dat niet graag en dat begrijp ik.Het geweten van de wever zal nooit meer zuiver zijn. Nooit meer nva.

Meld een bug