Exclusief voor abonnees

Tina (41), mama van twee, zal sterven: “Mijn grootste droom was hen zien opgroeien”

Tina Vandenbossche met haar man Dave en de twee kindjes.
Tina Vandenbossche met haar man Dave en de twee kindjes.
“Ik heb geen tijd om te sterven.” Tina Vandenbosch (41) zegt het met een zo breed mogelijke lach. Eigenlijk weet ze beter. Niet morgen en wellicht niet volgende week, maar binnen afzienbare tijd gaat ze dood. Nu het nog kan, bereidt de mama zich voor op het moment dat haar man en kinderen (3 en 4) zonder haar verder moeten. “Ik sta met twee voeten in het leven en tegelijkertijd in de dood. Absurd, hè?”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis50 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sandra Van den Brande

  Ik hoop dat je nog lang kan vechten tegen de dood maar als je kapot bent moet je je reis verder zetten. Je bent dapper en het komt wel al goed met je kindjes en je man

 • Lea Devreese

  Lieve Tina, ik ken je niet, maar ik vind je een heel moedige vrouw. Ik wil reageren omdat ik als kind hetzelfde meemaakte. Mijn mama stierf toen ik één maand minder dan 3 jaar was, en jammer genoeg heb ik daar geen herinneringen aan Maar ook mijn papa stierf toen ik 4,5 jaar was en daar heb ik wel mooie herinneringen aan. Wees gerust, er zal geen dag voorbij gaan dat je kinderen niet aan u denken. Dat is misschien een troost voor jou. Heel veel sterkte!

 • Michel FRANCOIS

  Een ongelooflijk respect voor de mama . Als de kinderen volwassen zijn zullen ze beseffen wat een uitzonderlijke moeder ze hebben .

 • Sonja Walgraef

  Je bent een moedige vrouw, je gezin geeft je kracht. Veel respect en sterkte.

 • Gunther Lasat

  Zoveel respect voor de sterke vrouw dat jij bent!!