Exclusief voor abonnees

Tien man op de babyborrel: hoe de feestzaal het kneusje van de horecasector blijft

Julien Simon
Een huwelijksfeest, jubileum of babyborrel: wie vandaag een feest wil organiseren, moet dat nog steeds in de bijzonder beperkte kring van tien doen. De feestzalensector snakt naar versoepeling. Ze blijven het benadeelde neefje van de horecasector. “Het is bij ons veiliger dan op restaurant.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Peter Van Den Bossche

  Een golf van faillissementen met alle gevolgen op het vlak van mentaal welzijn, daar vrees ik voor. En weinigen die daar precies zich bewust van zijn.

 • jan peeters

  Veiligheid voor alles. 10 man is controleerbaar 50 wordt het veel moeilijker, 100 is niet meer overzichtelijk als er een besmetting tussen zit. 100 man op de stoel laten zitten is een utopie.

 • Alain Verwilt

  voetballen met 22 man op een voetbalveld mag wel. Competities beginnen volgende week en ook de veteranen. Echt kortzinnigheid van de beleidsmakers.

 • Patrick Duyck

  Gezondheid voor alles , ook voor cultuur en grote feesten, en niet de geldbeugel van velen

 • Wim Heremans

  Inderdaad er is plaats genoeg in de feestzalen. In veronderstelling dat ieder op zijn vaste plaats blijft staan of zitten. Maar op welk feest kan je dit garanderen.