Thomas Baeken (Infrabel) verkozen tot woordvoerder van het jaar

Thomas Baeken bij de uitreiking van de trofee.
Twitter Thomas Baeken bij de uitreiking van de trofee.
Thomas Baeken van spoornetbeheerder Infrabel is bekroond tot de beste woordvoerder van het jaar. Hij kreeg de prijs tijdens de Nacht van de Woordvoerder in Gent.

Baeken haalde het volgens journalisten en woordvoerders vanwege “de heldere en open antwoorden die hij op vragen geeft". In 2015 was hij door de journalisten ook al eens verkozen tot best bereikbare woordvoerder van het jaar.

Voorts werd er dit jaar ook een prijs uitgereikt voor de beste woordvoerder achter de schermen. Die werd gewonnen door Rafike Yilmaz (38), sinds 2013 de woordvoerster en adjunct-directeur Media & Communicatie van het Koninklijk Paleis. 

De prijzen van woordvoerders van het jaar worden georganiseerd door de Stichting Corporate Communicatie. De voorbije jaren sleepten Frédéric Petit (2014, Infrabel), Fons Bastiaenssens (2015, lokale politie Antwerpen), Ine Van Wymersch (2016, parket Brussel), An Van hamme (2017, MIVB) en Sara Vercauteren (2018, DPG Media) de prijs van beste woordvoerder in de wacht.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.