Telenet-werfinspecteur (59) stierf geen natuurlijke dood: man kwam met geweld om het leven

De flat van het slachtoffer, met zijn leasingwagen op de oprit, werd verzegeld.
Hans Verbeke De flat van het slachtoffer, met zijn leasingwagen op de oprit, werd verzegeld.
Een 59-jarige werfinspecteur van Telenet die vorige week dinsdag dood werd aangetroffen in zijn appartement langs de Schaapbruggestraat in Roeselare, is door geweld om het leven gekomen. Dat bevestigt het parket van Kortrijk. 

Op aangeven van collega’s, die het vreemd vonden dat hij al enkele dagen niet was komen opdagen, en zijn familie vorderde de politie toen een slotenmaker om de flat binnen te geraken. Ze vonden de man in zijn slaapkamer. Hoe hij precies om het leven kwam, is niet duidelijk. Maar intussen heeft het prille onderzoek wel duidelijk gemaakt dat de man geen natuurlijk overlijden stierf. 

Voorlopig wordt geen extra informatie gegeven. Het slachtoffer, Bernard Vermeulen, moet ongeveer anderhalve week geleden al gestorven zijn. Hij leefde privé erg op zichzelf en had weinig of geen contact met de buren.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frieda schaut

  als de werknemer niet opdaagt en er geen doktersbriefje komt is het toch normaal dat je als werkgever inlichtingen neemt over de afwezigheid! dit gebeurde hier niet hé ,

 • BartSandra Van Assche

  Innige deelneming collega

 • ronny cuypers

  Heeft het beroep van de man er iets mee te maken? Waarom wordt het anders vermeld?

 • Annie Vandeputte

  als werkgever moet je toch ook weten wat je werknemers doen? Als ze al een week niks laten horen is dat toch een reden om contact te zoeken of ben ik zo mis

 • MARC VAN GOETHEM

  Deelneming