Ga naar de mobiele website
^ Top

Table'O eerste superfinalist 'Mijn Pop-uprestaurant'

medialaan
De eerste finalist van 'Mijn Pop-uprestaurant' is Tabl'O. "We hebben hier zó ongelofelijk hard voor gewerkt en bewezen dat we ons plekje in de finale waard zijn", juichen Mitchell en Daniela. "We gaan nu keihard voor de overwinning."

Om de allerlaatste ster uit te delen, gingen de juryleden de pop-ups nog eens bezoeken in goed gezelschap. Sergio bracht zijn goede vriend Dominique Persoone mee, Gert zijn zoon Viktor en Sepideh haar vriendin Gina Miurin, die al 20 jaar sterrenrestaurant Hofke van Bazel runt.

De jury koos unaniem om Table'O door te sturen naar de grote finale van donderdag 4 mei. Mitchell en Daniela streken zo 10.000 euro op.

Sergio, Sepideh en Gert waren het er unaniem over eens dat Daniela en Mitchell het meest geëvolueerd zijn, zowel op vlak van smaak als concept. Sepideh noemde Daniela een absoluut natuurtalent in de zaal en Sergio maakte zelfs een diepe buiging voor hun comeback. Het Italiaanse duo verraste ook de 3 gastjuryleden en haalde 6 op 6 in de stemming.

Opvallende momenten:

Verder merkten de juryleden een verandering in Karel. Na jarenlang de meest donkere kanten van het leven te zien, voelt hij nu terug levensvreugde. Hij besloot daarom zijn droom van een foodtruck nog niet op te geven.

Bij Table'O serveren ze nu rasechte Italiaanse desserts. Maar valt dit nieuwe nagerecht ook in de smaak bij expert Dominique Persoone?

"Niet te zuipen"

De cocktail bij Meat & Griet gaat er niet in bij Sergio. Hij zou het mierzoete drankje alleen op een kinderfeestje durven serveren.

Stemming

De uitslag kwam hard aan bij zowel Karel en Birger als Leena en Yannick. Hun Meat & Griet en Tjop's komen namelijk in aanmerking voor sluiting.

Vraag is nu wie de tweede finalist wordt en het zal opnemen tegen Table'O. De kijker beslist wie komende dinsdag de deuren van zijn pop-up moet sluiten: Tjop's of Meat & Griet. Stemmen kan via vtm.be en de VTM-app of via sms tot vrijdag 21 april om 21.30 uur.

Meer over12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • freedom 79

  Ik ben zelf italiaans....heeft niets te maken met afkomst maar met geld en roem!!!!

 • Tommy Vereecke

  Terechte winnaar,ze hebben er hard voor gewerkt...

 • Chris Conny Sterckx Vaes

  Wat een reacties. De chef heeft super zijn best gedaan. Hij heeft geknokt om te komen waar hij nu is. Zijn vrouwtje heeft een stoomcursus achter de rug in de zaal en doet het super. Waarom is het zo moeilijk om mensen geluk te wensen. Italiaans of belg dat heeft er niets mee te maken. De vosjes zijn de vosjes en tablo is tablo. Proficiat allen met deze plaats

 • MrWarriorBE

  Verdiend werken er hard voor! Maar Tjops haalt finale met stemmen van publiek en in Finale wint Tjops ook zijn zeer populair!

 • recht in de roos

  Beschamend voor de Horeca . En ik denk er niet alleen zo over. Als je weet hoe hard de stiel is en wat je er moet voor overhebben dan is dit een ware aanfluiting wat ook maar iets wat ruikt naar gastronomie ! schande

Meld een bug