Surfen op modderwater in Steenokkerzeel

In Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan.
Robby Dierickx In Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan.
In Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan. Bij gebrek aan wind hang je jezelf gewoon achter de auto aan, die voor de handigheid ook nog een paar golven creëert. Who needs the ocean? 
In Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan.
Robby Dierickx In Steenokkerzeel hebben ze er niet beter op gevonden dan het overtollige water op de openbare weg te gebruiken als privésurfbaan.8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Shinji Mikami

  Heeft iemand de video?

 • Johan Vercarre

  Hahaha leuk ! Ik heb hier originele overburen.

 • Kelly Verlinden

  Die weet ten minste hoe hij plezier moet maken in tegenstelling tot die zure reacties hier.

 • Ahmed Zoupha

  Ten eerste is dit verboden en ten tweede toont het weinig respect voor de buren, door de onnodige golven jaagt men het water nog meer in hun tuin. Deze bestuurder mogen ze een paar mand op droog water zetten! En Johnny, in Steenokkerzeel zelf was wel degelijk wateroverlast op bepaalde straten maar dan moet je wel buiten komen om dat te zien.

 • Johnny L Verhoeven

  Het centrum van Steenokkerzeel bleef gespaard. het was vooral het gehucht Hummelgem waar er overlast was.