Studenten VIVES Brugge zien tijdens examen hoe hun wagens op de parking in vlammen opgaan

Van Maele / Mariën
De studenten van hogeschool Vives zijn deze ochtend opgeschrikt door vijf brandende voertuigen op de parking. Tijdens de examens vloog een drie jaar oude Kia Venga met 30.000 kilometer op de teller in brand. Het vuur sloeg meteen over naar omstaande wagens.

De brandweer kwam ter plaatse en probeerde de wagens nog te redden. Dat lukte uiteindelijk niet. Vijf wagens zijn volledig rijp voor de schroothoop. Verschillende andere liepen schade op. "Het gaat om wagens van studenten", bevestigt de campusverantwoordelijke. De brandweer bluste preventief andere wagens om te voorkomen dat ze in brand vlogen door de hitte. Tijdens de bluswerken dienden de leerlingen binnen te blijven. Niemand raakte gewond. 

Mariën
Van Maele
Van Maele
Van Maele
Mariën
Mariën48 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • raf peeters

  Wie zegt niet dat deze brand is aangestoken?Normaal is het niet als je ziet op welke korte tijdspanne het geheel in zo'n lichter laaien stond.

 • van moorleghem marnic

  De Actie 1 maand zonder klagen is hier al naar de vaantjes , Jaloezie is hier duidelijk leesbaar maar zelf rijden ze met de wagen naar de bakker om de hoek , een Kia Venga vliegt zomaar in brand ( BENZINE ) was die een diesel zou dit niet zo vlug gebeuren , hopelijk komt de verzekering hier in tussen want ze zullen wel iets vinden dat het de eigenaar zijn schuld is

 • Dimitri Maes

  Da ze nu dan de fiets of openbaar vervoer nemen 1 is gezond 2 is goedkoper 3 is beter voor de natuur

 • Roland Louf

  Goed of slecht mens is dit geen beter criterium om iemand in te schatten en te oordelen??

 • Roland Louf

  Wat is mis met rijk zijn mensen ?? Liever na denken== is dit een goed of slecht mens met alle schakeringen ertussen