Studente getuigt over aanranding door exhibitionist: “Ik kreeg meteen een slag in mijn gezicht”

VTM Faroek Live
In Leuven heeft een exhibitionist in het afgelopen jaar twee jonge studentes lastig gevallen en de politie vermoedt dat het er meer kunnen zijn. In het VTM-opsporingsprogramma ‘Faroek Live’ getuigde één van de slachtoffers anoniem hoe ze na een fuif aan de deur van haar kot werd aangerand door de man.

“Ik zag dat die man aan het masturberen was. Ik heb gereageerd: allee gast, vind je dat nu normaal? En bam. Ik kreeg al een slag in mijn gezicht. Het was ook echt met de vuist”, verklaart het meisje over die bewuste avond.

De studente liep daarop weg, maar de man achtervolgde haar. Op dat ogenblik kon ze stiekem de camera van haar smartphone aanzetten en beelden maken van de exhibitionist.

In het opsporingsprogramma ‘Faroek Live’ werden die beelden vanavond getoond. De politie hoopt dat kijkers de exhibitionist zullen herkennen en contact opnemen.

VTM Nieuws
VTM Faroek Live10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Claudia Rosseel

  Waarom zet men dan niet gelijk die beelden online? Gaat het om de primeur voor VTM of om de veiligheid van jonge vrouwen op straat?

 • Jos Vangeel

  Heb het gisteren gezien in FAROEK live. Deze psychopaat moet worden opgepakt

 • Wilfried Vanden Berg

  Koop een theazer . Wettelijk of niet . Hij zal het nooit meer doen geloof me.

 • Peeters Kurt

  Ja inderdaad...... hem oppakken, en dan zeggen zoals tegen de kleutertjes.......da mag je niet meer doen he meneertje???? Of mischien kan hij ook naar een meldpunt, zoals de rotte pedofielen!!!!!! Gewoon hardhandig aanpakken dan zullen de viezerikken wel nadenken!!!!!

 • karel van zand

  Hoe kunt ge van zo een beelden nu iemand herkennen... zonde maar dat gaat em niet worden, beetje advocaat maakt daar brandhout van