Stroomkabel hersteld op spoorlijn Antwerpen-Brussel: geen hinder tijdens avondspits

Photo News
Op de spoorlijn tussen Brussel en Antwerpen zijn tussen Vilvoorde en Mechelen opnieuw alle vier de sporen berijdbaar. Sinds 11.15 uur is de stroomkabel die afgelopen nacht beschadigd raakte bij werken, hersteld, zegt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel.

De gevolgsvertragingen zouden in de loop van de middag worden weggewerkt. Infrabel verwacht geen hinder meer voor de avondspits. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lucas Botterman

  Sorry hoor maar deze reacties kan ik niet volgen. De stroomtoevoer is onderbroken doordat een aannemer een kabel beschadigd heeft. Heeft Infrabel hier dan schuld aan? Ik dacht het niet. De NMBS zeker niet want dat is maar een klant van Infrabel en gebruiker van de infrastructuur.

 • paul lemmens

  het is toch duidelijk we moeten dit wangedrocht privatiseren

 • Markos Agios

  Als pendelaar maak ik dagelijks iets mee met het openbaar vervoer. Het wordt echt erbarmelijk. Je weet enkel nog wanneer je vertrekt, maar niet wanneer en hoe je zal aankomen. Als je op een afspraak moet zijn, lukt het gewoonweg niet meer.

 • jurgen maes

  En dan zouden ze de mensen aansporen om het openbaar vervoer te nemen???? Ja misschien in combinatie met de eendaagse werkweek

 • Theo Schuermans

  Het is altijd iets met het spoor.