Stroomkabel hersteld op spoorlijn Antwerpen-Brussel: geen hinder tijdens avondspits

Photo News
Op de spoorlijn tussen Brussel en Antwerpen zijn tussen Vilvoorde en Mechelen opnieuw alle vier de sporen berijdbaar. Sinds 11.15 uur is de stroomkabel die afgelopen nacht beschadigd raakte bij werken, hersteld, zegt spoorinfrastructuurbeheerder Infrabel.

De gevolgsvertragingen zouden in de loop van de middag worden weggewerkt. Infrabel verwacht geen hinder meer voor de avondspits. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lucas Botterman

  Sorry hoor maar deze reacties kan ik niet volgen. De stroomtoevoer is onderbroken doordat een aannemer een kabel beschadigd heeft. Heeft Infrabel hier dan schuld aan? Ik dacht het niet. De NMBS zeker niet want dat is maar een klant van Infrabel en gebruiker van de infrastructuur.

 • Stella Birkenbrau

  Mooi gezegd anders: "mensen 'aansporen' om het openbaar vervoer te nemen". En dan over die "eendaagse werkweek"? Gij zijt precies nog roder dan die communisten van de PVDA gij.

 • paul lemmens

  het is toch duidelijk we moeten dit wangedrocht privatiseren

 • Markos Agios

  Als pendelaar maak ik dagelijks iets mee met het openbaar vervoer. Het wordt echt erbarmelijk. Je weet enkel nog wanneer je vertrekt, maar niet wanneer en hoe je zal aankomen. Als je op een afspraak moet zijn, lukt het gewoonweg niet meer.

 • jurgen maes

  En dan zouden ze de mensen aansporen om het openbaar vervoer te nemen???? Ja misschien in combinatie met de eendaagse werkweek