STEM 2018: Dit moet er beter in uw gemeente

Straks kiest Vlaanderen zijn nieuwe burgemeesters. Onze journalisten verzamelden uw vragen en verzuchtingen, en legden ze voor aan de politieke zwaargewichten in uw stad of gemeente. Zo komt u te weten welke politicus uw stem verdient op 14 oktober. 

Over heel Vlaanderen komen elke dag de heetste politieke hangijzers per gemeente aan bod. Klik op de kaart uw gemeente en ontdek welke thema's bovenaan de agenda staan. De kaart wordt dagelijks aangevuld.

Ontdek ook welke politicus uit jouw gemeente jij bent: doe de stemtest op stemvanvlaanderen.be

Ronny De Coster / HLN48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roland Dierick

  In Sint Joris Winge rijden ze je met je klikken en klakken van de wereld af en de huidige politiek is precies tegen maatregelen, ze weigeren zelfs een trajectcontrole te laten plaatsen omdat er zoveel klachten waren over de snelheid!Het gemeentebestuur denkt er zelfs niet aan om maatregelen te nemen om aan de veiligheid van hun burgers te denken, laat staan er iets aan te doen. Van snelheidscontroles komt niets van in huis wegens niet mogelijk!

 • Annick Vandenbrande

  Euh, bij ons moet je na 00u ook niet meer rondlopen, pikdonker, vergeet uw zaklamp niet of ge passeert je eigen huis.

 • anna vandenberg

  Bij ons in de gemeente wil Cd&V een straat met een fietspad langs beide kanten met als beveiliging varkensruggen veiliger maken voor hun kinderen. Een rechte straat max toegelaten snelheid 50 km straat, langs beide kanten een fietssuggestiestrook en verkeersremmers daar willen ze een vlot en veilig verkeer voor de auto's en de verkeersremmers weghalen. Maw, de kinderen van de bewoners mogen omvergereden worden.

 • Bruno Zonnekeyn

  Guy muis, wat ik wil is dat fietsers aan weerszijden van de baan mogen rijden. De fietspaden zijn breed genoeg om in twee richtingen te kunnen/mogen rijden. Wat ik ook wil, is dat het openbaar vervoer De Lijn concurrenten krijgt, opdat we dan mssn wel tijdige verbindingen kunnen krijgen. De Lijn is een hopeloze vervoersmaatschappij, die met de regelmaat zijn klanten in de steek laat en bovendien onvriendelijk personeel heeft.

 • Georget PAPPENS GEORGET

  Walter... Oudenaarde viel tegen, veel leegstaande winkels. De markt is voor de helft belegd met superdure witsteen , en er mag niet op geparkeerd worden... Ja, dat is miserie zoeken nietwaar...