Exclusief voor abonnees

Steeds minder diefstallen door eigen werknemers: "Voor elk flesje cola moeten ze kasticket kunnen tonen"

Vanhove baat twee Delhaizes uit en heeft een streng reglement uitgewerkt om te voorkomen dat z'n personeel iets scheefslaat.
Mine Dalemans Vanhove baat twee Delhaizes uit en heeft een streng reglement uitgewerkt om te voorkomen dat z'n personeel iets scheefslaat.
Goed nieuws voor bedrijfsleiders: hun personeel besteelt hen steeds minder. Milo Vanhove (68) runt twee AD Delhaizes in Vlaams-Brabant, en ook al mispeuteren zijn werknemers zelden iets: hij controleert hen streng. "In een supermarkt staat nu eenmaal héél veel lekkers, en dat is verleidelijk."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • werner tambuyser

  meneer Bollen,drinkwater is maar pas verplicht vanaf een bepaalde temperatuur in combinatie met luchtvochtigheid.

 • Jean Vermote

  Ken een vrouw die in zo'n kleine supermarkt werkte en ze moest al haar inkopen bij haar werkgever. Na een aantal maanden was ze het beu en wou eens bij een bekende groot winkel haar inkopen doen. Een collega had haar gezien en verteld tegen de werkgever dat ze daar haar inkopen deed.Gevolg ontslag. Daarom gaan we niet inkopen in zo'n winkel van gierigaards.

 • Chris Bollen

  En waarschijnlijk moeten ze nog bij die pee nog gewoon drinkwater kopen ook , wat in principe verplicht gratis ter beschikking moet zijn op de werkvloer.

 • REMI JAWADDE

  Heb zelf gewerkt in een zeer grote winkel , mijn ex werkgever werkt dus op zelfstandige basis voor een grote winkelketen. En weet je wat, hij steelt ook, hetzij via sociale fraude , hetzij door zwartwerk zonder factuur.En zeg nu niet dat dit niet mogelijk is, wel er zijn altijd achterpoortjes, geloof me, ik deed ook bureelwerk.

 • Jean De Grande

  Dedokker, volgens u moet de baas zich dus maar laten bestelen. Gij bijt dus ook in de hand die u voedt. Ik hoop dat uw vrienden dit lezen en hun conclusies trekken.