Starbucks opent eerste filialen langs Belgische snelweg

ap
De bekende Amerikaanse koffieketen Starbucks heeft zijn eerste filialen geopend langs een snelweg in ons land. Gisteren kon je voor het eerst terecht in één van twee zaken op de Texacoparking langs de E17 in Kruibeke, één in elke richting.

Het zijn de eerste vestigingen van een reeks die moeten opduiken langs autostrades in België en Frankrijk. Het gaat om een samenwerking met de Intervias Group, die bijna 1.550 pompstations beheert. Van die stations liggen er meer dan 100 langs snelwegen in de Benelux, Frankrijk en Groot-Brittannië. De zaken zullen in ons land ondergebracht worden in Texacostations, in Frankrijk in BP-stations.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cindy Verbist

  @Tess: waarom zou deze koffie je obees maken?? Suiker moet je er zelf bij doen en ik vraag altijd magere melk. Lijkt mij dat je't dus zelf in de hand hebt of je et dik van wil worden of niet

 • Tess Van reusel

  Koffie die nog meer mensen obese maken...!!! De endocrinologen lachen in hun vuistje... patienten is money!!!!!xxx Dank u Starbucks

 • Danny K.

  Sinds wanneer is Zaventem een snelweg. Lees artikel aub

 • Jim Ruymen

  Die in Zaventem ligt ni langs de snelweg he...#roloog

 • Pascal Leuyckx

  Al jaren één in Zaventem is da ni Belgisch