Stank verraadt Antwerpse drugsdealer

BELGA
De indringende geur uit een auto heeft afgelopen weekend in Antwerpen tot de arrestatie van een drugsdealer geleid, zo meldt ATV.

Politie-inspecteurs van het wijkonderzoeksteam gingen na van wie de bewuste wagen was. Het voertuig bleek toe te behoren aan een verdachte, die gekend was bij de politie.

De politie volgde de automobilist tot in de Meistraat (niet ver van de winkelstraat Meir) en gingen daar over tot controle. In het voertuig werd er marihuana en een opvallende hoeveelheid cash geld aangetroffen. Er volgde een huiszoeking bij de verdachte. Hierbij werden 261 xtc-toestellen, een precisieweegschaal en verpakkingsmateriaal aangetroffen. Ook twee gsm's en 1.590 euro cash werden in beslag genomen. De verdachte wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die moet beslissen of de man aangehouden blijft.  
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Van de Wal

  Een xtc toestel? Waarschijnlijk in ambtelijke of politie taal een doodgewone drugshond,lol.

 • Emir Alispago

  Goed zo. Nu voor enkele jaren in de mijn steken op alleen brood en water. Dat zou gepaste straf zijn. Maar ja, morgen loopt hij vrij met waarschuwing

 • Rony Len

  261 xtc- toestellen??

 • Glen Van Bruyssel

  Drugs,paspoort en vingerafdrukken in de auto,vrij gesproken wegens gebrek aan bewijzen noemen de rechtbanken dat in Belgie.

 • Guy Stoffelen

  Wat is een xtc toestel?