Spookrijder op scooter sterft bij frontale botsing op E17

Hans Verbeke
Op de E17 in Marke is vanmorgen rond vier uur een spookrijder om het leven gekomen. Dat gebeurde vlak voor de wisselaar met de E403. 

Vijf minuten nadat bij de hulpdiensten een melding was binnengelopen dat in de rijrichting van de Franse grens een spookrijder op een zware scooter was opgemerkt, volgde een melding van een ongeval. Een automobilist uit Frankrijk was frontaal ingereden op de scooter. 

De bestuurder van de tweewieler was op slag dood. De automobilist bleef ongedeerd maar was in shock. Hij werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval werd de E17 in de richting van Aalbeke tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Daardoor ontstond er een lange file. Alle verkeer moest de snelweg verlaten via de uitrit Kortrijk-Zuid en de calamiteitenroute met letter G volgen tot het knooppunt Aalbeke. Ondertussen is de rijbaan weer vrij.

Een deskundige onderzoekt de omstandigheden van het ongeval in opdracht van het parket.

Hans Verbeke5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kevin Dewitte

  Frank Veus Wat een antwoord man. Proficiat

 • frank veus

  Motorijders denken dat ze alles mogen , dit was iets te … Innige deelneming en sterkte aan de chauffeur van de auto .

 • Regis Desmet

  Ik vraag mij of t geen bedoeling was, je kan u vergissen maar op dit vroege uur kan je gemakkelijk met een scooter of moto auto's ontwijken, sterkte aan de nabestaanden

 • Johan Vanhoutteghem

  Vreemd!?

 • dirk govaerts

  sterkte aan degene die hem aanreed , en het slachtoffer ? Tja als je niet doorhebt dat ........