Spectaculair ongeval in Beveren: auto belandt bovenop vrachtwagen

Pieters
Op de Gentseweg in Beveren gebeurde gisteravond een spectaculair ongeval. Een man die met zijn auto richting Sint-Niklaas reed, belandde er niet tegen maar wel bovenop een vrachtwagen. 

De truck, eigendom van een firma uit Heist-op-den-Berg, stond op de weg stil en had net een zware machine voor grondboringen opgeladen. De oprijplank achteraan de vrachtwagen was nog niet opgetrokken. De automobilist merkte door de duisternis en het regenweer de vrachtwagen te laat op. 

“Ik zag de vrachtwagen pas op het laatste moment staan, hij was nauwelijks zichtbaar”, getuigt de man. “Omdat de oprijplank naar beneden was, zag ik de achterlichten niet. Ik probeerde nog te remmen en uit te wijken, maar voor ik het wist stond ik bovenop de vrachtwagen." 

De bestuurder zelf kwam er met de schrik vanaf, maar de auto raakte zwaar beschadigd. Door het ongeval was er in beide richtingen lichte verkeershinder op de N70.

Pieters6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guy vermeulen

  is verzekers ne ford, heb er ook zo eentje had maar die lag met de wielen om hoog !! Boetes voor te snel rijden trekken de meeste niks van aan, rijbewijs kwijt dan rijden ze zonder, auto kwijt pakken ze wel een andere !!!Ben Weyts zal het wel op lossen met zijne theorie. Trek mij die boetes ook niks aan want betaal ze niet.

 • Glenn Madeiros

  Die moet verlicht zijn achteraan zo simpel is het en oranje zwaailicht.

 • Michel Adriaens

  De verkeersdeskundigen hebben precies weeral hun mening klaarliggen zonder de persoon in kwestie dan ook maar enigszins te kennen. Trieste wereld

 • harry moons

  Ik ben daar ook voorbij gereden toen het nog licht was en moest ook even goed kijken of vrachtwagen stilstond of in beweging was. Idd geen pinklichten achteraan te zien en stond gewoon stil op de baan. Vond het toen ook al gevaarlijk laat staan in het donker. Gelukkig geen gekwetsten

 • Jan Van Rompaey

  Dus, rijdt altijd met je ogen open. En pas uw snelheid aan, aan de weersomstandigheden.