Speciale politie-eenheid rukt uit voor miauwende kat in appartement

De leden van het Snelle Respons Team in Antwerpen bevrijdden maandag een zwaar ondervoede kat uit een verlaten appartement in Wilrijk.
Foto Klaas De Scheirder De leden van het Snelle Respons Team in Antwerpen bevrijdden maandag een zwaar ondervoede kat uit een verlaten appartement in Wilrijk.
De politie heeft deze week een kat bevrijd uit een appartement in Wilrijk. Een buurvrouw had alarm geslagen omdat ze het dier al dagenlang hoorde miauwen. Van de bewoner van de flat was geen spoor, meldt ATV.

Het Snelle Respons Team rukte maandag uit om poolshoogte te nemen. Volgens de buurvrouw was de bewoner al een tijdlang niet meer gezien. De speciale politie-eenheid drong het appartement binnen via het balkon en trof er de zwaar ondervoede kat aan. Waar zijn baasje uithangt, is niet duidelijk. De brievenbus was al een poos niet meer geleegd. Ook een navraag bij de omliggende ziekenhuizen leverde niets op.

Het dier kreeg ter plaatse eten en drinken, en werd daarna door de agenten meegenomen voor verzorging.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • nancy croon

  alerte buren ?? ik was diegene die de melding gedaan heeft , als verpleegkundige die er werkt in dat gebouw . De buren trokken er zich niet veel van aan moet ik zeggen .

 • Peter Buyck

  En nu rijst de vraag wat is er met de bewoner gebeurd? Wie mist hem of haar?

 • Ronald Van Roy

  Dikke pluim !!!

 • Gerôme Vereecke

  "Speciale politie-eenheid rukt..." staat er onder "Net Binnen". Misschien moeten jullie toch wat meer variatie aanbrengen in de gebruikte werkwoorden, want deze titel zou wel eens veel meer hits kunnen opleveren dan de inhoud waard is. ;-)

 • Harm Tim

  De speciale politie-eenheid drong het appartement binnen via het balkon en trof er de zwaar ondervoede kat aan. Wat zijn het toch ook rotzakken!! Kleine moeite om verzorging te regelen, of naar een asiel. Als je echt niet meer voor het arme beestje kan zorgen, BAH!!