Exclusief voor abonnees

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau na de vuurdoop van dit weekend: “Magnette heeft mij voor schut gezet”

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau.
Photo News Sp.a-voorzitter Conner Rousseau.
Amper 27 jaar en nog maar 3 maanden voorzitter. En toch was Conner Rousseau afgelopen weekend bijna de dealmaker, die PS en N-VA dan toch samen in een regering leek te loodsen. Openlijk vertelt hij over zijn kennismaking met het cynische circus van de Wetstraat. Over Gwendolyn Rutten (Open Vld), met wie hij de heethoofden aan tafel kalmeerde. Over “playboy” en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez en over zijn rode compagnon de route Paul Magnette (PS), die hem uiteindelijk voor schut zette.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
164 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Herbots

  Dank je Conner,proficiat voor je eerlijkheid. Dit gaat je ten goede komen.

 • Rik Vrachten

  Wie nu nog niet snapt waar de politieke hond gebonden staat ? NVA spreekt de absolute waarheid over België ! De Waalse partijen willen kost wat kost aan de macht om de financieringswet terug te wijzigen zodat zij nog decennia lang volop v.d Vlaamse transfers kunnen genieten ! En de trado Vlaamse partijen lopen als een schoothondje achter de Waalse heersers !

 • janine stevens

  Zo zie je maar, dat zelfs de zusterpartij een mes in je rug kan steken, misschien toch interessanter om met een Vlaamse partij samen te werken ?

 • Gilbert Vermeersch

  Heb z BDW op de afspraak de orrecte uitleg gehoord over de overeenkomst met Magnettte, on reis nog lief door te zeggen dat Magnette hem een toer heeft gedraaid. Hij heeft de MR liever in het zadel dan de grootste Vlaamse partij.

 • Chris Hom

  Hij heeft direct de beste leerschool gekregen maw politiek is meedogenloos. En Magnette heeft z'n ware gelaat getoond en de Vlaamse Spa partijvoorzitter voor schut gezet.