Sekkaki gewond na ongeval in Marokko

Sekkaki zou gewond zijn en zich schuilhouden in de bergen in de buurt van Al Hoceima. Volgens de politie kan hij geen kant meer uit.
UNKNOWN Sekkaki zou gewond zijn en zich schuilhouden in de bergen in de buurt van Al Hoceima. Volgens de politie kan hij geen kant meer uit.

Ashraf Sekkaki, die ruim twee weken geleden uit de gevangenis van Brugge ontsnapte, raakte donderdagavond betrokken bij een verkeersongeval in Marokko en vluchtte vervolgens te voet verder.

Gevolgd door politie
Sekkaki reed met de wagen rond in de buurt van de stad Al Hoceima, waar zijn familie vandaan komt, toen hij met hoge snelheid betrokken raakte bij een ongeval. Allicht verhoogde Sekkaki zijn snelheid omdat hij merkte dat hij gevolgd werd door de politie.

Lesley Deckers
Volgens Het Laatste Nieuws werd Sekkaki effectief door enkele agenten gevolgd, maar pakten die hem niet meteen op, omdat ze hoopten dat hij hen naar Lesley Deckers zou leiden, het liefje van de reeds gevatte Mohamed Johri. Sekkaki had de achtervolging snel door en gaf volle gas. Hij crashte omstreeks 20.30 uur in nog onbekende omstandigheden.

Gewond
Bij het ongeval raakte Sekkaki gewond. Volgens Het Laatste Nieuws aan een voet en een hand, volgens De Morgen aan een schouder en een knie. Nog volgens die laatste krant was Sekkaki in het gezelschap van Johri toen die opgepakt werd.

Na zijn crash vluchtte Sekkaki te voet de bergen in. De Marokkaanse politie was er gisteren zeker van dat Sekkaki geen kant meer uit kon. Zijn vluchtmakker Johri zal alvast niet uitgeleverd worden aan ons land. (belga/lb)

UNKNOWN