Exclusief voor abonnees

Schrijfster Griet Op de Beeck wilde incest bespreekbaar maken maar dat mislukte, waarom?

Griet Op De Beeck.
rv Griet Op De Beeck.
Schrijfster Griet Op de Beeck stuitte op een muur van wantrouwen toen ze op tv vertelde over de incest uit haar jeugd. Waarom is dit onderwerp een mijnenveld geworden?8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mathieu Peeters

  Wat een domme en dwaze manier om op zo een manier de pers te halen. Heeft die niet meer verstand??Dit zegt veel meer over de persoon zelf dan over het onderwerp en dan wel helemaal in de negatieve zin, verstand heeft ze blijkbaar niet.

 • ka Van der Linden

  Wil alleen wat opvallen. Fredien heeft groot gelijk. Als ge ze bezig hoort bij het clubke op tv ( ook in Nederland) geniet ze van al die aandacht voor wat dan ook.

 • Eddy verhaeven

  Nee sorry moet niet bespreekbaar worden . Daar zouden beter veel strengere straffen tegenover staan . Dit is moeilijk zelfs heel moeilijk om te begrijpen dat dit een ziekte is .

 • Vic Smeets

  Sommigen willen er zo veel mogelijk over praten. Anderen net niet. Wie ben jij Fredien om iemand te veroordelen... Getuigd van heel veel eq

 • Jef Lois

  Vind het erg als je op deze manier de pers wil halen, over dergelijk problemen praat je met andere instanties maar zeker niet op tv of pers. En hoe zit het dan met de verdediging van de beschuldigde of heeft die geen rechten?