School in Antwerpen even ontruimd wegens vreemde geur

Google Maps
In de Antwerpse wijk Zurenborg is deze ochtend een basisschool in de Korte Altaarstraat een tijd ontruimd geweest nadat er een vreemde geur was waargenomen.

130 kinderen werden geëvacueerd en naar de nabije Dageraadplaats geleid. De brandweer kwam snel ter plaatse voor metingen en om een eventueel gaslek op te sporen. Dat was niet het geval. "Er bleek uiteindelijk niets aan de hand, 15 minuten later was alles alweer in orde", meldt een woordvoerder van de school. Het schoolgebouw werd weer vrijgegeven en de lessen zullen worden hervat. Waar de geur dan wel vandaan kwam, is niet duidelijk. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • alain vandezande

  misschien eens een goede wasbeurt geven aan deze die zich niet gewassen hebben

 • chris vangiesbergen

  Dat is geen vreemde geur dat is de propere lucht die ze nu ruiken nu de diesels niet meer in stad mogen .

 • Mario Vercaigne

  Een douche nemen als ze al op tijd opstaan doet wonderen

 • Marc Sierens

  Het stinkt al langer in het stad,zeker in hun scholen,die van de parking zijn beter af,frisse buitenlucht inademen is onbetaalbaar