Schaarbeekse snackbar gesloten door drugshandel: "Heroïne verstopt achter microgolfoven"

Illustratiefoto.
iStock Illustratiefoto.
Een Schaarbeekse snackbar is op bevel van de burgemeester gesloten, nadat er drugs werden aangetroffen. Det meldt burgemeester Bernard Clerfayt vrijdag. "Alles wijst erop dat er in de snackbar drugs werden gedeald", zegt de burgemeester. 

Het gaat om een snackbar in de Van Ooststraat in Schaarbeek waar de politie op 24 augustus binnenviel. Daarbij troffen de agenten heroïne en cocaïne in kleine zakjes aan, klaar voor verkoop. De drugs lagen achter de microgolfoven en op de toonbank.

Bovendien was er in de snackbar een komen en gaan van mensen, wat voor heel wat overlast zorgde. Op bevel van de burgemeester is de snackbar nu gesloten voor een periode van zes maanden.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Vangossum

  .... De grootste tegenstanders van legaliseren zijn de drugstrafficanten, zoals de Amerikaanse maffia grote voorstanders waren van de "drooglegging" van alcohol vorige eeuw.

 • jorg de clerck

  Bijna al de eigenaars van pitta bars rijden met onbetaalbare wagens, of zie ik dat alleen??

 • Alexander Meeuws

  come chez moi... blijkbaar geen alleenstaand geval... in Antwerpen schieten ze nu ook al op pasta bars... en zijn er nog van die zitten dat dat willen legaliseren... zou zeggen doe maar...

 • Christophe Moser

  Voor 6 maanden??????? Da gaat hier niet over een inbreuk op de voorschriften inzake hygiëne hé, die snackbar geldt als dekmantel voor de verkoop van drugs!! Geen wonder dat het gerecht wordt uitgelachen door die criminelen," België trekpleister voor allen met slechte bedoelingen. Kom gerust bij ons langs, we verwelkomen je met open armen en zero straffen"