Scarlet stopt met prepaid-kaarten

RV
Scarlet, het lowcostmerk van Proximus, stopt op 30 november helemaal met voorafbetaalde formules voor mobiel bellen, sms'en en surfen. Dat meldt de operator. De enkele duizenden klanten met een prepaid-kaart zullen een abonnementsformule voorgesteld krijgen.

Scarlet zette in september 2017 al de verkoop stop van nieuwe prepaid sim-kaarten. Bestaande klanten konden wel nog herladen en van de prepaid-diensten gebruik blijven maken. Daar komt dus binnenkort ook een einde aan. Klanten zullen hun kaart nog kunnen herladen tot 31 oktober en hun krediet gebruiken tot en met 29 november.
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Engels Louis

  EDPNET 1 euro per maand + 13cent per minuut wie doet beter?

 • Douglas Jackson

  Bye, Bye Scarlet!

 • Vera Bres

  dan stap ik naar een andere aanbieder , denk aan Orange ....ik gebruik de GSM nauwelijks ,dus ik heb geen nood aan een abonnement .

 • joseph sneyers

  Gino Denil; Dat lijkt me zeer intressant...

 • Lucas Botterman

  Als ze een abonnement kunnen voorstellen van 5 euro per maand, dat is mijn gemiddeld verbruik, akkoord maar zoniet dan is het baai baai provider en op naar een andere.