Ryanair behoudt voorlopig verbinding met Brussel

AFP
De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair zal de komende week op nog een vijftiental verbindingen actief blijven. Daarbij ook de route tussen de Ierse hoofdstad Dublin en Brussels Airport, zo blijkt uit een overzicht dat Ryanair publiceerde.

Meer dan 90 procent van de Ryanair-vloot zal de komende weken aan de grond staan, omdat de meeste EU-lidstaten vliegverboden of andere beperkingen hebben opgelegd wegens de coronacrisis, zegt de maatschappij. "We werken samen met EU-regeringen om een aantal verbindingen proberen minimaal open te houden voor noodgevallen, ook al zal de bezettingsgraad op die vluchten heel laag zijn.”

Het gaat volgens Ryanair om essentiële verbindingen van en naar Ierland en van en naar het Verenigd Koninkrijk. Veel van die vluchten worden uitgevoerd tussen de Britse eilanden onderling. Daarnaast zal er vanuit Dublin onder meer nog gevlogen worden op Brussel, Amsterdam, Berlijn en Lissabon. En vanuit Londen op onder andere Berlijn, Boedapest en Eindhoven.

Het gepubliceerde routeoverzicht is geldig van vrijdag 27 maart en met donderdag 2 april. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.