Roze Paw Patrol-eetbordjes van Zeeman teruggeroepen

Zeeman/W&O
De firma W&O Products roept een eetbordje in melamine met puppy-motief van Paw Patrol terug, omdat de stof melamine kan loskomen en in de voeding op het eetbord kan terechtkomen. Dat is schadelijk voor de gezondheid. Het artikel wordt sinds 27 november 2017 verkocht bij Zeeman in België .

Bij een controle van het federaal voedselveiligheidsagentschap FAVV werd "een overschrijding van de wettelijke limieten voor de migratie van melamine" vastgesteld, aldus een persbericht van W&O Products. Daardoor kunnen bij gebruik van deze bordjes giftige stoffen in de voeding terechtkomen, wat op lange termijn een gezondheidsrisico kan inhouden voor de consument. 

Het gaat meer bepaald om het Paw Patrol bordje uit melamine in een roze kleur met puppy motief van het merk Trudeau, lotnummer (op het etiket op de achterzijde van het product) 111700. 

Wie deze bordjes heeft aangekocht, kan ze zonder bon terugbrengen naar het punt van aankoop en krijgt het volledige bedrag terugbetaald. Wie in het bezit is van een bordje waar geen etiket meer opkleeft, krijgt de raad uit voorzorg het bordje niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de winkel.

Het bordje van Paw Patrol
W&O Het bordje van Paw Patrol1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Weyers

    Als het niks mag kosten......

Video