Ga naar de mobiele website
^ Top

Rookgordijn gaat spontaan af: juwelier moet opdraaien voor kosten

Tim Van Damme

De brandweer van Aalst is gisteren opnieuw moeten uitrukken naar een juwelier in de Molenstraat nadat het banditsysteem de mist in ging. Dat systeem spuit een rookgordijn om inbrekers te desoriënteren. Om een nog onduidelijke oorzaak trad het alarm zaterdag rond 19 uur in werking.

Omstaanders belden de hulpdiensten toen ze de rook opmerkten. De brandweer diende de winkel te verluchten met grote ventilatoren. De eigenaar zal de rekening voorgeschoteld krijgen. "Dat gebeurt volgens het retributiereglement van de stad", liet de brandweerofficier weten. Het is niet de eerste keer dat het alarmsysteem bij de juwelier in de Molenstraat faalt. Ook het banditsysteem van de juwelenwinkel op de Grote Markt gaat geregeld de mist in.  
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Tse Gevaara

  De overheid kan haar taken niet meer vervullen omdat deze regering het openbare ambt afbreekt tot op het bot! Enkel zichzelf en de grote bedrijven verzorgen de politiekers goed !!

 • Corrupt Belgistan

  Laat de politiekers betalen, ze verdienen genoeg om niets te doen. België corrupt

 • Eduardo Van hoyweghen

  Rechtvaardige rechters ik deel uw mening,en met video opnames mogen we ook al niet naar buiten treden.Bescherming van uw eigendom heeft hier de laagste prioriteit

 • Me To

  Ik vraag le altijd af wat er dan juist betaald moet worden?

 • Rechtvaardige Rechters

  Voor zoiets moet de burger betalen, maar als een ganse politie ploeg in actie moet treden omdat er jongeren op de vuist gaan, dan is het «gratis», het is te zeggen, betaald door de belastingsbetaler. M.a.w. de overheid kan haar basis taak niet met vervullen, waarom zijn we dan het hoogste getaxeerd in de wereld dan?

Meld een bug