Roemeense vrachtwagenchauffeur vecht voor zijn leven nadat gasfles in cabine ontploft

De cabine van de vrachtwagen raakte door de ontploffing zwaar beschadigd.
Jürgen Eeckhout De cabine van de vrachtwagen raakte door de ontploffing zwaar beschadigd.
Een Roemeense trucker verkeert in levensgevaar nadat een gasfles is ontploft in zijn cabine op het parkeerterrein van Nazareth langs de E17 richting Antwerpen. 

De gasfles, die gebruikt werd om te koken, was aan het lekken. De ontploffing moet heel zwaar geweest zijn, want een stuk van het plafond van de stuurhut is eruit gevlogen en de voorruit is verbrijzeld. 

Het slachtoffer vecht voor zijn leven in het UZ in Gent en heeft zware brandwonden. De brandweerpost van Deinze kwam ter plaatse. De lekkende gasfles is nadien gecontroleerd geleegd. 

De ontplofte gasfles werd later gecontroleerd geleegd.
Jürgen Eeckhout De ontplofte gasfles werd later gecontroleerd geleegd.8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Reginald Sarlet

  Aan zo situaties kan je zien hoe arm zielig de chauffeurs moeten leven . En geloof mij vrij niet alleen buitenlanders , de belgische chauffeurs die dit doen wil ik niet te eten geven. Ongelovelijk hoeveel er dat zijn. En dan wanneer er iets gebeurt ligt het dan altijd bij de chauffeurs. Ik heb respect voor elke vrachtwagen bestuurder.

 • Jacob Bassa

  Sinds wanneer noemt men een vrachtwagen cabine stuurhut we varen toch niet op de snelwegen

 • rik lagrou

  ze moeten van die camping gas gebruiken een grote gasfles mag eigenlijk niet ;en voor mensen die vinden dat deze in kamer moeten slapen stel je in hun plaats een kamer kleiner dat gevang cel of uw luxe in vrachtwagen! ook voor alle zou 10000 kamers nodig zijn + 100000 voor ander die hier werken aan armoeloon ! onmogelijk te betalen!

 • chris delanghe

  jammer van wat daar gebeurde. Wanneer doet EUROPA wat aan deze uitbuiting van mensen? Waarom worden die uitbuiters van transportbedrijven niet aangepakt door EUROPA? Inderdaad, de EU heeft dit soort wantoestanden mogelijk gemaakt en ondersteunt dat zelfs !!! Want dat blijft maar doorgaan. Hierdoor worden niet allen mensen uitgebuit , maar gaan ook hier banen verloren door de schuld van de EU.

 • Paul Verbeeck

  Leve Europa en het laks gedrag van de Europese politiek