Rode Duivels, André Rieu, circus en werken: blijf vrijdag weg uit buurt van Heizel

PHOTO_NEWS
Vrijdagavond wordt erg druk verkeer verwacht rond de Heizel. Om 20.45 uur spelen de Rode Duivels vriendschappelijk tegen Italië in het Koning Boudewijnstadion, maar dezelfde avond vindt in Heizelpaleis 12 ook een concert van André Rieu plaats en er is om 20 uur een voorstelling van circus Bouglione in het park van Laken. De politie van Brussel Hoofdstad/Elsene waarschuwt voor de gevolgen op de weg in deze omgeving.

In functie van de volkstoeloop voor de aanvang van de wedstrijd en eventueel ook na de match, kunnen de Houba de Strooperlaan, de Keizerin Charlottelaan en de Magnolialaan tijdelijk afgesloten worden voor alle verkeer, meldt de politie van Brussel Hoofdstad/Elsene. De bussen van het openbaar vervoer worden in de mate van het mogelijke doorgelaten, maar de lanen in het park van Laken zijn slechts beperkt toegankelijk voor het autoverkeer.

Door de werken op de Romeinsesteenweg is het beter om parking C via de ring op te rijden. Voorts wordt gevraagd om de omgeving van de Heizelvlakte met de auto zo veel mogelijk te vermijden. De metro en het andere openbaar vervoer rijden normaal.