Rika (15) uit Arendonk "veilig en wel" teruggevonden, "geen derden" betrokken bij verdwijning

Rika Hollants (15) uit Arendonk is veilig en wel teruggevonden. Omdat het meisje veilig en wel is teruggevonden, wordt haar foto nu gerasterd.
Child Focus Rika Hollants (15) uit Arendonk is veilig en wel teruggevonden. Omdat het meisje veilig en wel is teruggevonden, wordt haar foto nu gerasterd.
De 15-jarige Rika Hollants is veilig en wel teruggevonden. Dat bevestigt de politie aan onze redactie. Het tienermeisje was vermist sinds gisteren en werd voor het laatste gezien in Arendonk in de provincie Antwerpen. Child Focus beschouwde de verdwijning als onrustwekkend. Volgens de politie waren er geen derden betrokken bij de verdwijning.

Child Focus werd gisterenavond op de hoogte gebracht van de verdwijning van de 15-jarige Rika Hollants. Er werd ook een boodschap voor het tienermeisje vespreid: "Jouw familie zal je met open armen terug opvangen en ze vragen om iets te laten weten zodat ze gerustgesteld zijn."

Omstreeks 15 uur kwam dan het nieuws dat Rika veilig en wel was teruggevonden.
22 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Peter Janssen

  Gelukkig verder niets.

 • jo vandenberghe

  Dat is dan eens goed nieuws.

 • Agnes Vantilt

  goed zo , je bent dan toch verstandig geworden.

 • Roland De Smedt

  Super.

 • Ivan Hessels

  Een hormonenkwestie, zoals heel dikwijls gebeurd, de laatste jaren. Best zo, ze is heelhuids terug en dát is wat uiteindelijk telt, niet?!