Renovatie Reyerscomplex: drie tunnels vanaf 28 mei gelijktijdig dicht

Foto Baert Marc
Op 28 mei wordt de volgende fase in de renovatie van de tunnels van het Reyerscomplex opgestart. Eén tunnel gaat weer open en drie anderen gaan gelijktijdig dicht. Brussel Mobiliteit waarschuwt voor verkeershinder.

De Meisertunnel gaat dan weer open voor het verkeer. Op datzelfde moment starten de werken in de Reyers- Montgomerytunnel in beide richtingen en in de Reyers-Meisertunnel richting E40

Door de simultane sluiting van de drie tunnels voor de renovatie van de daken wordt er opnieuw verkeershinder verwacht rond het Reyerscomplex. 

Automobilisten die naar Brussel komen, wordt gevraagd om vanaf de Ring de alternatieve routes te volgen. Deze lopen via de A12, de Leopold III- laan en de E411. De omleidingen zijn aangegeven met dynamische informatieborden die steeds in real time de snelste route aanduiden.

Brussel Mobiliteit

Openbaar vervoer

Het is nog steeds niet mogelijk om via de Roodebeeklaan op de E40 te rijden. Een omleiding is voorzien via de Kerselarenlaan. Wie van de Roodebeeklaan naar het Meiserplein wil, rijdt best via de Plaskylaan. Plaatselijk verkeer wordt gevraagd via de Leuvensesteenweg of de Leopold III-laan of via de Tervurenlaan te rijden.

Brussel Mobiliteit benadrukt dat de omgeving goed bediend is door het openbaar vervoer van de MIVB en De Lijn.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • viviane van oosterwijck

    Waar zijn die (gratis) randparkings/pendelbussen ?