Ravage na zwaar ongeval met vier voertuigen in Mechelen: zeven gewonden

Een wagen botste tegen de omheining die de Dijle langs de rijbaan afschermt, een andere personenwagen belandde op zijn dak.
TIM VAN DER ZEYPEN Een wagen botste tegen de omheining die de Dijle langs de rijbaan afschermt, een andere personenwagen belandde op zijn dak.
Op de N16 in Mechelen ter hoogte van de McDonalds is vanmorgen een zwaar verkeersongeval gebeurd. In totaal waren er bij het ongeval drie personenwagens en een vrachtwagen betrokken. Een wagen botste tegen de omheining die de Dijle langs de rijbaan afschermt, een andere personenwagen belandde op zijn dak.

Zeven mensen liepen lichte verwondingen op. Er moesten verschillende ziekenwagens ter plaatse komen. Niemand zat gekneld. De lokale politie van Mechelen-Willebroek onderzoekt de omstandigheden van het ongeval. 

Vermoedelijk werd een van de bestuurders van de betrokken personenwagens onwel. Verschillende auto’s moesten getakeld worden. De rijbaan was ruim anderhalf uur afgesloten voor het verkeer. 

Een wagen botste tegen de omheining die de Dijle langs de rijbaan afschermt, een andere personenwagen belandde op zijn dak.
TIM VAN DER ZEYPEN Een wagen botste tegen de omheining die de Dijle langs de rijbaan afschermt, een andere personenwagen belandde op zijn dak.8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Govers Manuel

  Elke chauffeur van eender.welk.voertuig zou een jaarlijkse medische keuring moeten ondergaan en zelfs autobestuurders zouden 35lesuren moeten volgen, op zaterdagen welteverstaan en betalend,net als truckers.maar dan.met.de.focus op veiligheid,vooral over inhaalmaneuvers en met examen.er zouden een pak minder autos rondrijden

 • Jef Pedal

  Inderdaad meneer Cuvé : onmiddellijk na het ongeval met de kraanwagen werd de chauffeur door de door zichzelf verklaarde verkeersspecialisten verketterd. Tot bleek dat hij waarschijnlijk onwel geworden was. Nu een personenwagen dit ongeval heeft veroorzaakt zwijgen deze specialisten in alle talen. Zou het misschien niet kunnen dat deze chauffeur te snel reed, aan 't bellen was, of de gazet aan 't lezen, of een filmpje aan 't zien, of....

 • Ingrid Vantroostenberghe

  HET nieuwe excuus, onwel geworden.

 • Tim Mulleners

  Heel juist Frans !

 • Lucien Mertens

  Irrelevante reactie meneer Cuvé, men zou even vlot kunnen stellen, tiens, er is nu es geen vrachtwagen bij betrokken zie. Het is trouwens zondag.