Quiz: "Regering dreigt mensenrechten prins Laurent te schenden" - Wat weet u over hem?

Test uw kennis in onze zeven vragen tellende quiz

Photo News

Prins Laurent heeft weer van zich laten horen. Zijn advocaat waarschuwt in een brief aan premier Charles Michel dat de regering de mensenrechten van Laurent dreigt te schenden. Wat weet u allemaal over het enfant terrible van de Saksen-Coburgs? Test uw kennis in onze quiz.
27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy Soetewey

  Dit is een leuke mop. Heeft nog nooit moeten werken krijg rijkelijke dotatie en stelt nu zijn eigen wetten. En zij die hierover moeten beslissen durven niet willen niet want ze zijn zoals gewoonlijk onbekwam.

 • André Christiaens

  Prins Laurent heeft de Belgische nationaliteit en heeft niet gevraagd om als prins geboren te worden. Aan zijn geboorte hangen eisen maar wetten aan verbonden en zolang hij de Belgische nationaliteit heeft, heeft de wet voorzien dat hij een donatie krijgt, dus eist hij dat deze zonder onderbreking uitbetaald blijft, hij zou normaal het niet moeten eisen, de huidige politiek gaat in de fout, zoals met de Bende Van Nijvel.

 • Mathieu Peeters

  Dotatie volledig afschaffen. Hij is ziek en kan niet verschijnen, maar dergelijk lulpraat op papier zetten kan hij blijkbaar wel , geholpen door een stuk onbenul dat zeker zo erg is als hijzelf.

 • Raphael Coryn

  Wij moeten ook werken voor onze centen wel hij ook en Claire ook. En wat hij nu krijgt spaar voor uw pensioen goelever.schande dat zo nog iets bestaat weg met koningshuis.

 • jo dierckx

  Die meneer geen rooie cent meer geven, als hij niet rond komt moet hij maar zoals alle Belgen werken voor zijn centen