PROMOJAGERS SUPERTIP: feestpakket voor slechts 99,99 in plaats van 305,11 euro

Feestpakket te koop bij Makro voor 99 i.p.v. 305,11 euro.
Website Makro Feestpakket te koop bij Makro voor 99 i.p.v. 305,11 euro.
De feestdagen komen steeds dichterbij. Dat beseffen ze ook in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de strafste kortingsacties met elkaar delen. Gunther Devisch, de beheerder van de groep, selecteert elke week een supertip voor HLN.be. Deze week springt het feestpakket dat Makro aanbiedt er overduidelijk bovenuit. 

De leden van Promojagers België - die intussen al met 155.880 zijn - hebben een neus voor koopjes en zijn dezer dagen erg enthousiast over het feestpakket dat Makro aanbiedt. Voor het pakket betaal je nu 99,99 euro in plaats van de werkelijke waarde van 305,11 euro. “Je kunt dus maar liefst 205,12 euro besparen”, zegt Devisch. 

In de voordelige box zit: een dubbele friteuse van het merk DOMO, een DOMO-staafmixer, een teppanyakitoestel van DOMO, afwasmiddel en allesreiniger, OKAY keukenrol xxl, Cosy&Trendy porseleinen frietzak (twee stuks), verschillende bieren, diverse soorten chips, zakdoekjes, een vouwbox van Makro, Cécémel Macchiato, Capri-sun, Lotus Madeleine Mini en twee elvea-producten. 

“Als je naar de advies-verkoopprijs kijkt van de dubbele friteuse van DOMO kom je op 129,99 euro. Voor de staafmixer is dat 34,99 euro en voor het teppanyakitoestel 69,99 euro. Het feestpakket, waarvoor je in totaal 99,99 euro betaalt, is dus écht een deal”, aldus Devisch. 

Daarnaast maak je ook kans om een prijs in de wacht te slepen. Wat zit er in de prijzenpot? Een auto (Suzuki Swift Grand Advantage 1,2 l benzine/hybride), twee Oled-tv’s (Philips 55OLED803/12), vijftien familieverblijven in Sunparks voor vier personen, tien keukenrobots (DOMO DO1023KR), tien theemachines (Delonghi Special T. Mini Black) en tien stoomstrijkijzers (Braun TS 545).

Snel zijn is de boodschap, want er zijn slechts 5.000 feestpakketten beschikbaar. En op is op. “Intussen zijn er al meer dan 1.800 pakketten de deur uit”, zegt Devisch nog. Het feestpakket kun je hier reserveren voor 9 december. Daarna kun je het pakket afhalen op vrijdag 13 of zaterdag 14 december in de door jou gekozen Makro-winkel. 
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Toon Schouteden

  Elektrische spullen die gerepareerd werden na inruiling onder garantieperiode en daardoor wettelijk niet meer nieuw zijn en etenswaren die kort op de vervaldatum zitten, worden op deze manier als "promo" aan de man/vrouw gebracht... En inderdaad John Ulmer: heel wat mensen kopen weer dingen die ze eigenlijk niet nodig hebben.

 • John Ulmer

  en zo gaan weer heel wat mensen iets kopen dat ze eigenlijk helemaal niet nodig hebben....

 • Peter Buyck

  Als je daarvoor speciaal naar een andere provincie moet rijden... Een dubbele friteuse dus dubbel verbruik qua elektriciteit en frituurolie? Soms zijn twee aparte friteuses net iets goedkoper.

 • ingrid grieten

  De echte werkelijke waarde is zelfs nog minder dan die 99,99 dus kun je enkel vaststellen dat ze met woekerwinsten werken. Begrijpelijk dat er steeds meer over de grenzen al hun aankopen doen.

 • Eric Freys

  gratis reclame voor Makro ? anderen betalen enkele duizenden euro hier voor ?