Exclusief voor abonnees

Proces Bart De Pauw stilaan onafwendbaar: “Hij beweert dat iemand anders zijn gsm gebruikte”

Volgens wat eerder uitlekte, verstuurde Bart De Pauw naar vrouwen met wie hij samenwerkte op de filmset sms’jes als “Je zag er weer zo smoking hot uit” en “Ik wil je neuken” naar jonge vrouwen.
Photonews Volgens wat eerder uitlekte, verstuurde Bart De Pauw naar vrouwen met wie hij samenwerkte op de filmset sms’jes als “Je zag er weer zo smoking hot uit” en “Ik wil je neuken” naar jonge vrouwen.
Met de comeback van Bart De Pauw als regisseur van ‘Influencers’ op VIER lijkt het alsof het parket in Mechelen helemaal niet meer van plan is om hem ooit voor de rechtbank te brengen. Maar die indruk is fout. “Bart blijft volhouden dat iemand anders zijn gsm heeft gebruikt. Dan is een proces onafwendbaar.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen57 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eli Bos

  Misschien voor assisen brengen bij de procureur in Gent ? Het parket in Oost-Vlaanderen is daar toch een krak in ?

 • Albert VanLaeken

  Verstandige zet van BDP. Met zijn beweringen zal er een proces komen waarbij de "klagers" of "SMS slachtoffers" zich uiteindelijk dienen kenbaar te maken jegens hem en de buitenwereld.

 • Claude Sanders

  Beste neem uw verantwoordelijkheid in plaats van leugens te verspreiden,ik en ik alleen ben verantwoordelijk voor mijn gsm en niemand anders.

 • Lilianne Van Neylen

  Een proces is het enige rechtvaardige! Hoeveel mensen hier hebben hem al veroordeeld zonder de aanklagers te kennen, zonder enig bewijs en zonder proces? Dat is werkelijk misdadig! Als de dames in kwestie zo zeker waren van hun stuk hadden ze dat niet anoniem mogen doen. Het is ook al verkeerd dat dit überhaupt officieel mag waardoor zelfs een onschuldige(want schuld niet bewezen) zijn heel carriere, familie en vrienden verliest door vrouwen die onbekend zijn! Rechtbank dus!

 • michel wanquet

  Als mijn gsm gedurende 1 minuut niet gebruikt wordt, dan moet je een code intikken om hem terug te kunnen gebruiken. Een gsm die, waarschijnlijk, vol staat met zakelijke en andere "interessante" contacten , zou dan niet zo een beveiligingsinstelling ingeschakeld hebben?