Premier Michel: "Geen stroomtekort deze winter"

.
VTM NIEUWS .
Premier Charles Michel is er nagenoeg zeker van dat er de komende winter geen stroomtekort zal zijn, ook al zullen de meeste kerncentrales in onderhoud zijn. Volgens de premier zal de regering er in slagen om elders voldoende stroom te halen, zoals uit de buurlanden Frankrijk en Duitsland.16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bob Boomer

  - Michel bekt zo aardig omdat hij nattigheid voelt. Stel je voor dat je de geschiedenis in gaat als de premier die zijn land zonder stroom zette !

 • JAN krommentak

  Niemand kan dit garanderen alleen hij kan dit wel ??

 • Anita Wellens

  En vergeet de smart-meter maar, de mensen nog meer in de kosten jagen ? Bij ons komt hij er niet in!

 • dieter cuypers

  lang leve de electrische wagen....in duitsland hebben ze vorige week het dieselverbod afgeschaft,bij ons duwen ze iedereen richting electrische wagens terwijl er nog niet eens genoeg stroomvoorziening zou zijn om de gezinnen in de winter te onderhouden.... ik zou zeggen: allen goed bezig in brussel!

 • anthony meyers

  Nu moeten ze mij eens komen uitleggen, hoe iemand met zonnepanelen, die zijn eigen elektriciteit opwekt, zonder elektriciteit kan vallen. Wij produceren teveel, waarvoor we ook nog voor betalen en niets voor terugkrijgen.